Kreator Racing MX Team gala večerom proslavio tri vozačka i timski naslov prvaka Hrvatske

Kreator Racing MX Team vodeći u svim juniorskim klasama Prvenstva Hrvatske!
listopad 5, 2015
Formula Renault 2.0 Italia Mugello
studeni 3, 2015

Kreator Racing MX Team u 2015. je osvojio sve što se osvojiti moglo. U svojoj prvoj sezoni u motocrossu osvojio je naslov prvaka Hrvatske u svim klasama u kojima se natjecao.

Nikola Hranić prvak je Hrvatske u klasi MX85, Matija Šterpin u klasi MX65, a Antonio Blažeković u klasi MX50.  Četvrti član tima, a ujedno i najmlađi vozač Prvenstva Hrvatske – Šimun Ivandić, najbolji je debitant za ovu sezonu. Osim vozačkih naslova, Kreator Racing MX Teamu pripao je i naslov u konkurenciji juniorskih timova u Prvenstvu Hrvatske s ukupno 990 osvojenih bodova.

Takvi fantastični rezultati zaslužili su i adekvatnu proslavu pa je 30. listopada u kongresno-banketnom centru Princess u Jastrebarskom upriličena gala večera za vozače, roditelje te sve partnere i prijatelje Kreator Racing MX Teama.

Gala večeri prisustvovao je zamjenik gradonačelnika grada Jastrebarskog Stipe Bučar, predsjednik HMS-ove komisije za motocross Antun Karas, a predsjednik Hrvatskog motociklističkog saveza Stjepan Peršin bio je spriječen drugim obavezama, ali se nazočnima obratio video porukom. Svi su uzvanici Kreator Racing MX Teamu čestitali na izvanrednim rezultatima u protekloj sezoni te mu poželjeli još mnogo uspjeha u budućnosti.

Direktor Kreator Grupe Davorin Štetner zahvalio je svim partnerima koji su kroz sezonu bili uz Kreator Racing, a to su Valvoline, Vulkal, Bridgestone, Monster Energy, Lukoil, Viktor Motosport, Marinium Design, fizioterapeut Marinko Smolčić i Motocross Ribnik. Svim vozačima i voditeljici tima podijelio je priznanja za njihove uspjehe te poklone koje su pripremili partneri.

Voditeljica Kreator Racing MX Teama Gea Gaži Pavičić zahvalila se vozačima, a također i njihovim roditeljima, na uloženom trudu, ostvarenim rezultatima, ali i na besprijekornom sportskom ponašanju na stazama i van njih.

Za Kreator Racing MX Team 2015. bila je godina kakvu se samo poželjeti moglo. Još jednom veliko hvala svima koji su pripomogli na putu do ovakvih velikih sportskih uspjeha i vidimo se dogodine!