KREATOR RACING MX TEAM U 2018. DVOSTRUKI PRVAK HRVATSKE U MOTOCROSSU I SUPERCROSSU!

KREATOR RACING MX TEAM TIMSKI PRVAK U SUPERCROSSU
listopad 21, 2018
Kreator Racing Photo Session 2018
studeni 6, 2018

KREATOR RACING MX TEAM U 2018. DVOSTRUKI PRVAK HRVATSKE U MOTOCROSSU I SUPERCROSSU!

Kreator Racing MX team okončao je sezonu u velikom stilu.

Dečki su osvojili timski naslov prvaka Hrvatske u disciplini motocross sa velikih 999 bodova, a tom uspjehu su pridružili i naslov prvaka Hrvatske u supercrossu.

Matija Kelava još je jednom dokazao da je najbrži hrvatski vozač osvojivši naslov prvaka Hrvatske u najjačoj klasi Open.

Kristian Jakopec odradio je sjajnu sezonu, te je kao rookie u klasi MX2, prešavši s motocikla od 85cc na 250cc, sezonu završio na 3. mjestu u ukupnom poretku obiju disciplina.

Matija Šterpin je napravio odličan rezultat u svojoj rookie sezoni u klasi MX85, osvojivši 10. mjesto u prvenstvu Italije u velikoj konkurenciji od preko 80 iskusnijih vozača.

Voditeljica Kreator Rcing MX teama, Gea Gaži Pavičić iznimno je zadovoljna ovom sezonom, a vlasnik teama, Davorin Štetner za dečke ima samo riječi hvale :

– Dečki su odradili sjajan posao, ne samo rezultatski, nego i u vidu predstavljanja i promocije teama. Svake sezone idemo korak dalje i ponosan sam na sve što Kreator Racing MX team omogućuje mladim talentima u želji da uspiju o ovom sportu. Idemo dalje!